Срокът на търгово предложение за Явор АД вече тече

786
Срокът на търгово предложение за Явор АД вече тече

Търгово предложение от Интерком груп ООД за закупуване на акции на Явор АД - Варна () от останалите акционери на дружеството е вече в сила, се вижда от съобщение на БФБ.

Срокът на предложението е 28 дни, считано от деня, следващ датата на публикуване на търговото предложение в два централни ежедневника. Съобщението е публикувано във в. Дневник и в. Пари от 25 февруари 2008 г.

Предложената цена за акция е 134.20 лв., като обект на търговото са 11 114 броя.

Мажоритарният собственик на варненското дружество Явор АД - Интерком груп ООД не възнамерява да иска отписване на дружеството от регистъра на публичните дружества.

Броят на акциите, притежавани пряко и чрез свързани лица от Интерком груп ООД, са 101 423 броя, или 90.12% от капитала на Явор АД. Упълномощеният инвестиционен посредник е Булекс Инвест АД.

Нека припомним, че първото търгово предложение бе на цена от 133 лв. за една акция, на което бе наложена временна забрана от КФН.

Днес се изтъргуваха 34 акции на компанията на цена 134 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...