Третата кръгла маса „БФБ и бизнеса - партньори в Европейския съюз” ще е в Пловдив

800
Третата кръгла маса „БФБ и бизнеса - партньори в Европейския съюз” ще е в Пловдив

Третата от шестте регионални кръгли маси на тема „Българска фондова борса и бизнеса - партньори в Европейския съюз” ще се проведе на 8 юни в “Новотел Пловдив”, Пловдив, съобщават от институцията.

За участие в кръглата маса са поканени представители на местната власт, местния бизнес, на Комисията за финансов надзор, на инвестиционни посредници, на Асоциацията на индустриалния капитал в България, представители на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, на Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, депутати, медии.

В програмата са включени презентации, чрез които ще бъдат представени предимствата, които дава публичността на компаниите, начините за финансиране чрез капиталовия пазар, правна рамка на пазара, опитът на публичните компании и др.

Специално внимание ще бъде обърнато на възможностите за финансиране на общините, както и на малкия и среден бизнес. Медийни партньори на събитието ще бъдат БНТ и БНР.

На форума ще бъде създадена възможност за провеждане на работни бизнес срещи между инвестиционните посредници и представители на дружествата.

Първите две кръгли маси, организирани от БФБ-София, се проведоха във Варна и Велико Търново.

Фондовата борса и капиталовият пазар бяха представени пред бизнеса от Североизточна България на 10 ноември 2006 г. в Гранд хотел Варна. Във форума бяха регистрирани над 100 участници, сред които представители на 17 компании и 21 инвестиционни посредника и банки.

За втората регионална среща бяха регистрирани над 75 участници, като бяха представени 20 компании и 11 инвестиционни посредника и банки.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg