Трейс Груп Холд с договор за 1.5 млн. лв.

1664
Трейс Груп Холд с договор за 1.5 млн. лв.

Трейс Груп Холд подписа договор за основен ремонт на обекти на градската среда на Плевен по проект: „Осигуряване на устойчива градска среда на Плевен”, процедура BG16RFOP001-1.001-039 ”Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014-2020”, Позиция №1 - „Част от централната пешеходна зона и ландшафт - Градска градина”.

Стойността на договора е в размер на 1.5 млн. лв. без ДДС, а финансирането е осигурено по Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020, приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие”, проект „Осигуряване на устойчива градска среда на Плевен”, процедура BG16RFOP001-1.001-039 ”Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014-2020”.

Договорът се изпълнява от Обединение „Градска среда Плевен" с водещ партньор „Трейс Груп Холд“ АД и партньор „Инфрастрой“ ЕООД, като срокът за извършване на строителните дейности е в рамките на 180 календарни дни.

Реализирането на проекта ще доведе до създаване на устойчив и динамичен градски център с териториален обхват.

Новите зелени и пространствени решения и физическото обновяване на централната градска част ще осигурят подобрени качества на живот и нова социална среда.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg