Трейс Груп Холд вече притежава 100% от Трейс ПЗП Враня

1083
Трейс Груп Холд вече притежава 100% от Трейс ПЗП Враня

Трейс Груп Холд АД закупи всички притежавани от Трейс ПЗП Ниш АД - гр. Ниш дружествени дялове в Трейс ПЗП Враня ООД, в резултат на което вече притежава 100% от дяловете в дружеството.

Трейс ПЗП Враня е част от групата на Трейс Груп Холд АД от началото на 2015 г. и изпълнява дейности по поддръжка и реконструкция на улици и пътища на територията на 13 общини в Сърбия.

Разполага с три асфалтови бази, два бетонови центъра, над 100 броя пътно-строителни машини и транспортна техника, технически и производствени бази, офиси.

Дружеството притежава технически бази във Враня и Лесковац и производствени бази на територията на всички прилежащи им общини. Административните офиси на Трейс ПЗП Враня са разположени във Враня и Лесковац.

Трейс ПЗП Враня активно участва в търгове за строителство и изпълнява инфраструктурни проекти по програми на Р Сърбия и общински поръчки.

Нетните приходи на дружеството за 2015 г. формират 23% от всички приходи на Трейс Груп Холд АД на сръбския пазар.

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...