Трейс Груп Холд вече притежава 100% от Трейс ПЗП Враня

1056
Трейс Груп Холд вече притежава 100% от Трейс ПЗП Враня

Трейс Груп Холд АД закупи всички притежавани от Трейс ПЗП Ниш АД - гр. Ниш дружествени дялове в Трейс ПЗП Враня ООД, в резултат на което вече притежава 100% от дяловете в дружеството.

Трейс ПЗП Враня е част от групата на Трейс Груп Холд АД от началото на 2015 г. и изпълнява дейности по поддръжка и реконструкция на улици и пътища на територията на 13 общини в Сърбия.

Разполага с три асфалтови бази, два бетонови центъра, над 100 броя пътно-строителни машини и транспортна техника, технически и производствени бази, офиси.

Дружеството притежава технически бази във Враня и Лесковац и производствени бази на територията на всички прилежащи им общини. Административните офиси на Трейс ПЗП Враня са разположени във Враня и Лесковац.

Трейс ПЗП Враня активно участва в търгове за строителство и изпълнява инфраструктурни проекти по програми на Р Сърбия и общински поръчки.

Нетните приходи на дружеството за 2015 г. формират 23% от всички приходи на Трейс Груп Холд АД на сръбския пазар.

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg