Централен депозитар вписа увеличението на Трейс Груп Холд

514
В Централен депозитар бе вписано увеличението на Трейс Груп Холд от 2 млн. лв. на 2.2 млн. лв., става ясно от седмичния бюлетин на институцията.

Увеличението е в резултат на проведеното на 26 октомври първично публично предлагане, при което бяха записани 200 000 нови акции с номинал 1 лв. и емисионна стойност 110.50 лв. за брой.

Новите средства ще осигурят външно финансиране за растежа на компанията, а статутът й на публично дружество ще повиши нейната популярност сред инвеститорите и обществото като цяло.

Трейс Груп Холд АД е българска компания за проектиране, строителство, реконструкция, ремонт и текущо поддържане на инженерна инфраструктура (автомагистрали, пътища, летища, газоразпределителни и водоснабдителни системи, пречиствателни станции, ЖП линии и съоръжения, метростроителство), градска инфраструктура и пътна маркировка, за укрепване на свлачища, както и високо строителство на граждански и стопански обекти.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg