В три сделки минаха 775 права на КТИ Съединение

388
По време на днешната търговска сесия бяха сключени 3 сделки с правата на Корпорация за технологии и иновации Съединение АД-София, даващи възможност за участие в увеличението на капитала на дружеството.

Прехвърлени бяха общо 775 права на нива от 0.116 и 0.35 лв. за брой. Общо за седмицата бяха осъществени 6 сделки за 1003 права, като общия оборот по позицията възлиза на 204.33 лв.

Правата на КТИ Съединение се търгуват на Българска фондова борса до 31 август под борсов код R1KRS. Две от закупените права дават възможност за записването на една от новите акции на дружеството по номинална и емисионна цена от 1.00 лв.

Крайната дата за записване на акциите от увеличението е 26 септември 2007 г.

Приблизително 60% от набраните средства ще се използват за финансиране на проекти в дъщерните дружества, а останалите ще са за увеличението на оборотния портфейл на Компания за технологии и иновации “Съединение” АД, чрез закупуване на акции на “БФБ- София” АД.

Днес сделки с акцките на компанията не бяха сключени, като офертите купува/продава остават на нива от 1.26/1.69 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg