Консорциум WebMedia е първата в България IT компания, която въвежда лизингът като начин на плащане за изработка на уеб сайтове и софтуерни приложения за малкия и среден бизнес.

Все по-масовото навлизане на интернет услугите у нас и увеличаването на интернет потребителите поражда необходимостта у българските фирми за създаването на собствена интернет страница. Ето защо въвеждането на разсрочено плащане би позволило на клиентите на WebMedia да се сдобият по лесен и достъпен начин със собствен уеб сайт.

Интерес за клиентите на WebMedia ще представлява и фактът, че освен завършения продукт, към пакета ще бъде включено безплатно интернет пространство, интернет адрес и неограничен брой пощенски кутии.

Голямо предимство на WebMedia е фактът, че към основния пакет фирмата предлага и поддръжка на създадения продукт. Това е от изключително значение за правилното функциониране на уеб сайта, тъй като поддръжката му е фактор за задържане на интереса от страна на потребителите.

С въвеждането на лизинговото плащане при създаването на уеб сайтове WebMedia затвърждава основната си цел – да изненадва своите клиенти.