Сирма Груп Холдинг започна разпределението на дивидент

1056
Сирма Груп Холдинг започна разпределението на дивидент

© Pixabay

От днес - 29.08.2017, съгласно решението на Общо акционерно събрание на Сирма Груп Холдинг АД от 15.06.2017, започна разпределението на паричен дивидент в размер на 0.01 лева на акция от печалбата за 2016 г. чрез инвестиционни посредници.

Процедурата за получаване на дивидент от акционери, които се обслужват от инвестиционни посредници, е оповестена и публикувана на сайта на компанията.

Право на получаване на дивидент, съгласно решението на Общото събрание на акционерите, имат всички акционери на Сирма Груп Холдинг към 29.06.2017 година (15 дни след провеждане на събранието) така, както са вписани в Книгата на акционерите при Централния депозитар.

Необходими документи за изплащане на дивидент от инвестиционните посредници: съгласно индивидуалните процедури на съответния обслужващ инвестиционен посредник.

Акционерите на Сирма Груп Холдинг, които имат инвестиционен посредник, могат да очакват да бъдат потърсени от обслужващия ги инвестиционен посредник за получаване на инструкции относно изплащането на дивидента.

В случай че това не стане до 01.09.2017, акционерите могат сами да инициират връзката.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg