Стефи Андреева: Добрите служители търсят сигурност

1252
Стефи Андреева: Добрите служители търсят сигурност

Добрите служители търсят сигурност, на първо място, както и това да им е интересна работата. Компанията да се грижи за тях по един социален начин.

Една от важните мисии на Cargill е да изпълнява своите дейност по света по безопасен, отговорен и екологичен начин. 

Това заяви Стефи Андреева, ръководител на функция „Транспорт и логистика“ в Центъра за споделени бизнес услуги на Cargill, по време на образователния панел, част от Десетото издание на икономическия форум Шумът на парите.

В тази връзка всяка една наша среща започва с някаква история, свързана с безопасност, защото смятаме, че хората могат да научат нещо ново за себе си и да се предпазят от опасностите.


Добрите служители търсят това някой да демонстрира, че се грижи за тях. Те търсят още добра обстановка, добра взаимосвързаност със своите колеги, но не само на едно място, а и по света.

Добрите служители търсят възможност да общуват с новости, с нови подходи в дигиталната сфера. Търсят такава среда, която да им даде възможност да са полезниь посочи Андреева. 

Всеки човек е различен и има нужда от различни неща, за да остане на едно място или в една компания като добър служител. Затова компаниите трябва да създават кариерна пътека и яснота за това какво виджа работодателят като качество в този човек и какво желае да развива.

Всеки служител, или много голяма част от служителите, искат да бъдат провокирани и предизвиквани всеки ден с новости. Да им се дава възможност да бъдат полезни с това, което имат в главите и душите си, заяви още експертът.

За целта ние трябва да им създаваме такива условия.

Когато един човек е удовлетворен от това, което прави сега, след година или пък след три месеца това би няма да е така, защото интересът му ще е насочен в друга посока. 

Ако ние го развиваме, ако му даваме стимули и ако признаваме неговите успехи, това са нещата, които задържат хората, завърши още тя. 

Българският бизнес

Всичко по темата Шумът на парите 2019

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg