Покани приятелите си в Pay by VIVACOM и печелете заедно

3635
Покани приятелите си в Pay by VIVACOM и печелете заедно

Освен че дигиталните разплащания са много по-бързи, удобни и сигурни от "кеша", те вече могат да носят и награди.

Дигиталният портфейл Pay by VIVACOM предлага специална оферта на своите потребители - да поканят приятелите си да си изтеглят приложението и да изпълнят няколко лесни стъпки. След изпълнението им всички ще получат по 20 лв. бонус в сметките си в приложението.

За да се възползват от предложението, потребителите на Pay by VIVACOM трябва да изберат менюто Earn (Печели) в приложението и да споделят персоналния линк със своите приятели.

Всеки, който се регистрира през получения линк, поръча си физическа карта Mastercard Digital First и извърши покупка с нея, ще получи 20 лева в приложението. Същата сума ще бъде преведена и на потребителя, който е изпратил поканата. Няма ограничение в броя на приятелите, които може да покани един потребител, а бонуса от 20 лв. ще получи за всеки от тях след като извърши необходимите стъпки.

Добрата новина е, че никак няма да е трудно да убедите приятелите си да дигитализират портфейла си, защото това носи редица предимства.

Eдно от най-големите удобства на Pay by VIVACOM е свързано с това, че можете да разполагате с разплащателна сметка за минути и оперирате със средствата си веднага, без да се налага да носите каквито и да било физически платежни средства.

Пандемията от COVID-19 безспорно промени начина ни на пазаруване и насочи все повече хора към дигиталните канали – от хранителни продукти и ежедневни стоки до дрехи, мебели, електроуреди.

Вече има възможност да купим онлайн почти всичко бързо и лесно, а с дигиталния портфейл можем да го платим електронно и по този начин да сведем до минимум размяната и докосването до банкноти.

С Pay by VIVACOM можете да плащате на всички безконтактни ПОС терминали със смартфон, който поддържа NFC комуникация или да правите онлайн покупки с виртуалната си карта, която се издава безплатно и за секунди.

И не на последно място, другият голям плюс на мобилното разплащане е свързан със сигурността. То намалява опасността от загуба на пари или на целия портфейл.

Потребителите на Pay by VIVACOM вече могат да се възползват и от най-новата услуга - физическа карта Mastercard Digital First. Услугата осигурява достъп до виртуална карта за разплащане в дигиталния портфейл Pay by VIVACOM, както и физическа карта с всички функционалности на безконтактните карти. Mastercard Digital First има изчистен минималистичен дизайн и предлага ново ниво на сигурност, защото върху нея няма изписан номер на картата, срок на валидност, код за плащания в интернет или друга чувствителна информация. Данните са достъпни за потребителите само чрез дигиталния портфейл, отново след потвърждение с биометрия или с код.

Повече за това как да печелите заедно с приятелите си можете да откриете тук.

Платежните услуги през приложението Pay by VIVACOM се предоставят от „Пейнетикс“ АД – дружество за електронни пари, притежаващо лиценз, издаден от БНБ с решение №44 от 11.04.2016 г. БТК ЕАД е доставчик на приложението Pay by VIVACOM и представител на „Пейнетикс“ АД, вписан в регистъра на БНБ по чл.19 от ЗПУПС. „Файър“ е доставчик на технически услуги за БТК ЕАД.“


Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg