GE Real Estate с нов управляващ директор за централна Европа

483
GE Real Estate с нов управляващ директор за централна Европа

GE Real Estate обяви назначението на Франк Росийн, който преди това оглавяваше “Управление на активите” към GE Real Estate International в Токио, на поста управляващ директор на GE Real Estate за Централна Европа.

Франк Росийн започва да работи в GE през 2002 г., когато е назначен за финансов мениджър на GE Real Estate за скандинавския регион. През 2005 г. той се премества в Токио - първоначално като главен финансов директор за Азия и Тихоокеанския регион, където изиграва важна роля в развитието на бизнес дейността на компанията. През март 2008 г. той е повишен в началник на “Управление на активите” за Азия и Тихоокеанския регион - роля, която включва тясно сътрудничество с екипите, отговарящи за управление на активите в различни части на света, с цел изпълнението на стратегии за продажби в региона. Със създаването на межуднародното подразделение GE Real Estate International, Росийн беше назначен за началник на отдел “Управление на активите” към него.
 
В своята нова роля, Росийн ще работи в прагския офис на GE Real Estate, който служи за централен офис на компанията в Централна и Източна Европа и управлява инвестициите в Чехия, Словакия, Полша, Русия, България, Румъния и Турция. Неговата роля ще бъде да надгражда значителния успех, постигнат от предишния управленски екип, като разшири съществуващото продуктово портфолио и идентифицира възможности в онези страни от региона, в който GE Real Estate ще навлиза тепърва.

GE Real Estate притежава над 87 млрд. долара в активи и присъства в 31 страни в Северна Америка, Европа, Азия и Австралия/Нова Зеландия. Със солидната основа, която й дава ААА рейтинга на GE, GE Real Estate предлага изчерпателна гама капиталови и инвестиционни решения, включително собствен капитал за придобиване или строителство, както и фиксирани или плаващи лихви по ипотеки за закупуване или рекапитализации на бизнес имоти.

С общ годишен растеж 28% от 1993 г. насам, GE Real Estate е едно от най-бързо растящите и най-печеливши дружества за недвижими имоти в света. Този необикновен успех произлиза от репутацията на фирмата в областта на сътрудничеството и партньорството, от задълбочените познания и опит и от историята й, която се характеризира с изграждане на взаимоотношения, намиране на възможности и "отваряне на вратите" на повече от 5 000 собственици, строители, заемополучатели и брокери по цял свят.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...