CB Richard Ellis в класацията на IAOP за втора поредна година

411
CB Richard Ellis в класацията на IAOP за втора поредна година

Международната асоциация на аутосорсинг професионалистите (IAOP) класира CB Richard Ellis Group, Inc сред 100-те Глобални аутсорсинг компании за 2008. В класацията намират място най-добрите аутсорсинг компании от всички сфери на бизнеса след оценка на постигнатите резултати от екип от независими експерти.

CB Richard Ellis е най-голямата аутсорсинг компания в сферата на недвижимите имоти в световен план. За първи път компанията попада в класацията през 2007 след придобиването на Trammell Crow Company. CB Richard Ellis работи с приблизително 85% от FORTUNE 100 компаниите и е световен лидер в предлагането на корпоративни и институционални услуги в сферата на недвижимите имоти.

От края на 2003 г. компанията е представена на българския пазар чрез своя асоцииран партньор Елта Консулт АД. Портфолиото от услуги на Елта Консулт включва брокерски и агентски услуги, оценки, пазарни, инвестиционни и предпроектни проучвания за недвижими имоти.

CB Richard Ellis Group, Inc. (NYSE:CBG), една от S&P 500 компании с централен офис в Лос Анжелис, е най-голямата компания в сферата на недвижимите имоти в световен мащаб (като приходи за 2007 г.). Повече от 29 000 специалисти в повече от 300 офиса по света обслужват собственици, инвеститори и наематели на недвижими имоти.

Основните дейности на CB Richard Ellis включват: продажби, отдаване под наем и управление на собствеността, корпоративни услуги, проектно управление, ипотечно банкиране, управление на инвестиции в недвижима собственост, капиталови пазари, оценки, проучвания и консултации.

През 2007 г. CB Richard Ellis беше класирана сред 50-те най-успешни компании на списание Business Week и една от 100-те най-динамично развиващите се компании, според американското бизнес издание Fortune.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg