Започва лотарията за Зелена карта

1039
Започва лотарията за Зелена карта

Посолството на САЩ в София обяви началото на програмата „Зелена карта" за 2013 г. Регистрационният период започва  на 4 октомври 2011 г.,в 19 ч. българско време и ще продължи до 5 ноември 2011 г., 19 ч. българско време.

По време на регистрационния период кандидатите ще имат достъп до безплатния електронен формуляр за включване в програмата (E-DV) на www.dvlottery.state.gov.

При регистрирането си заявителите ще получат като потвърждение официален входящ номер. Важно е те да запазят този номер поне до юни 2012 г., защото само чрез него ще бъдат уведомявани дали са били избрани за лотарийната програма за 2013 г.

Официалното уведомяване за подбора ще бъде публикувано на уебсайта на програмата на 1 май 2012 г.

Посолството умолява българските граждани да игнорират писма или имейли, в които на кандидата се съобщава, че е спечелил на Лотарията, включително и на такива, в които е написано, че са изпратени от името на Държавния департамент на САЩ или на Бюрото за консулски въпроси.

Държавният департамент вече не уведомява избраните кандидати с писма и никога не е използвал имейли за тази цел. Получилият писмо или имейл, в които се споменава Програмата за разнообразяване на визовия поток, или които съдържат обещание за зелена карта, следва да смята тези съобщения за незаконни и целящи измама.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg