Водещата на церемонията по връчването на Оскарите Елън де Дженерис съвсем справедливо награди доставчика на три големи семейни пици за гладните холивудски звезди.

Едгар Мартиросиян е доставчикът на пиците от Big Mama`s and Papa`s Pizzeria до Dolby Theatre, който получи бакшиш от 1000 долара ден след церемонията. Той му беше връчен от самата водеща, а е събран от всичките звезди, включително и от самата нея.

Едгар, който е от Русия, призна, че въобще не е подозирал, че ще поднася пици на Брад Пит и Дженифър Лорънс и смятал, че пиците са за хората зад кулисите, съобщи БГНЕС.

Вижте още: Най-стиснатите звезди

"Бях шокиран! Не подозирах, че ще ми се случи нещо подобно. Наистина беше щуро", разказва Едгар и уточнява, че "срещата му с Джулия Робъртс е била върхът на сладоледа. "Тя е любимата ми жена-мечта. Гледал съм всички нейни филми още докато живеех в Москва и наистина беше страшно вълнуващо, че дойде денят, в който аз й доставих пица".

Естествено, не само Едгар получи реклама, а и самата пицария. След церемонията по раздаването на Оскарите в пицарията Big Mama`s and Papa`s Pizzeria няма свободни места. "Всички наши ресторанти са неестествено пълни", разказва за в. "Лос Анджелис таймс" собственикът Арарат Агаханян.

Сред звездите, които си похапнаха от вкусните пици, бяха Харисън Форд, Мерил Стрийп, Кевин Спейси, Чиуетел Еджиофор и други. След това обаче камерите показаха как Елън де Дженерис събира бакшиш от публиката в огромната шапка и въздишката на Сандра Бълок, че няма пари за бакшиш.