Освен на луксозни клубове и вили, парти островът Ибица скоро ще стане дом и на най-скъпия ресторант на планетата.

Новият Hard Rock Hotel, който отваря врати в Плая д'ан Боса, на 18 май, ще предложи на гостите си вечеря с 20 блюда на цена 1 235 паунда на човек.

Според Daily Mail , отличеният със звезда Michelin готвач Пaкo Рончеро стои зад концепцията за луксозен курорт, който предлага за 12 гости едновременно да опитат това "преживяване за всички сетива".

Комбинирайки храна, изкуство и технологии, които все още се пазят в тайна, ресторантът обещава да даде „пълно и безпрецедентно емоционално усещане“ в първия Hard Rock Hotel в Европа, който има претенции да стане най-луксозният хотел в Ибица, след като бъде открит през следващия месец.

Менютата ще представляват кулинарно околосветско пътешествие: от северните страни, които ще бъдат представяни със студени закуски, до Версай с неговите изтънчени .

Той ще разполага с 493 стаи и апартаменти с частни басейни, тераса с гледка към океана и джакузи. На гостите ще се предлагат и ВИП услуги, включително посещение в някои от най-ексклузивните клубове и ресторанти в Ибица.