Клиентите на Теленор вече могат да плащат сметки в Български пощи

2417
Клиентите на Теленор вече могат да плащат сметки в Български пощи

Клиентите на Теленор ще могат да заплащат своите сметки и да презареждат кредита на предплатени карти в близо 3000 клона на „Български пощи“ ЕАД от 6 декември тази година, съобщиха главният изпълнителен директор на оператора Майкъл Фоли и главният изпълнителен директор на Български пощи Деян Дънешки.

Благодарение на споразумението за партньорство между двете компании, всички клиенти на оператора вече могат да заплащат своите месечни сметки в повечето пощенски станции в цялата страна. Плащанията са без допълнителни такси и се отразяват веднага.

Касите на „Български пощи“ ЕАД ще приемат частични и авансови плащания на месечни сметки за абонаментни договори.
Потребителите на предплатените услуги на Теленор също ще могат да извършват презареждане на кредита си за услуги с избрана от тях сума в станциите на „Български пощи“ ЕАД без никакви допълнителни такси.

В същите станции ще се предлагат и стартови предплатени пакети на Теленор. 

"За поредна година си партнираме с Български пощи ЕАД и сме щастливи, че вече можем да предложим на своите клиенти удобството да заплащат своите месечни сметки и зареждат своя предплатен кредит в техните обекти. За нас е от изключителна важност, че благодарение на това сътрудничество и на добре развитата и позната на потребителите мрежа от търговски обекти на нашите партньори, можем да направим услугите си още по-достъпни за нашите клиенти“, коментира главният изпълнителен директор на оператора Майкъл Фоли.

„Дългогодишният професионален опит на „Български пощи” ЕАД в сферата на инкасовата дейност, базиран на успешните партньорски взаимоотношения с доставчици на услуги, е гаранция за предоставяне на услуги с високо качество и в полза на абонатите на Теленор България“, каза изпълнителният директор на Български пощи Деян Дънешки.

Теленор е водеща телекомуникационна компания с 3.5 милиона активни потребители в България. Към края на септември 2016 г., услугите на компанията са достъпни за 99.92% от населението и на 97.15% от територията на страната, а 4G мрежата на Теленор покрива приблизително 76% от населението на страната.

Теленор България е част от международната Теленор Груп, която оперира в 13 държави в Европа и Азия и има 211 милиона абонати.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg