Мтел предлага на клиентите си нови тарифни планове

2977
Мтел предлага на клиентите си нови тарифни планове

Ново портфолио от мобилни тарифни планове ще предложи Мтел на клиентите си от днес. Тарифите в него запазват името Мтел безкрай и вече ще се предлагат в шест варианта, като таксите за тях започват от 11.99 лева и стигат до 69.99 лева месечно.

Обновените планове дават още възможности на клиентите при избора им на тарифа в зависимост от това дали се нуждаят от повече време за разговори в мрежата на Мтел, останалите мрежи или пък искат да са повече онлайн.

В зависимост от избрания план те могат да получат неограничени минути за разговори и до 15 000 MB мобилен интернет. Новите тарифни планове дават възможност и за добавяне на допълнително мобилен интернет. С екстра от само 4 лева на месец, клиентите ще получат допълнителни 3000 MB за сърфиране в интернет на максимална скорост.


Най-икономичният план от новото портфолио е Мтел безкрай S. Той се предлага срещу месечна такса от 11.99 лева и включва неограничени разговори към пет избрани номера в мрежата на Мтел, както и 100 минути към всички мобилни мрежи.

Срещу месечна такса от 15.99 лева абонатите ще могат да ползват плана Мтел безкрай М. Той дава неограничени минути за разговори в мрежата на Мтел, както и 400 минути за разговори към другите мобилни мрежи. Пакетът се допълва от 400 MB за сърфиране на максимална скорост.

Повече време за разговори и повече време за сърфиране предлага планът Мтел безкрай L. Той е  на стойност 19.99 лева на месец и носи на абонатите си неограничено време за разговори в мрежата на Мтел, допълнителни 1000 минути към всички мобилни мрежи, както и 1000 MB на максимална скорост.

Мтел безкрай XL е с месечна такса от 23.99 лева. Той е подходящ за хора, които говорят много, но в същото време държат и да бъдат повече онлайн. Тарифата дава неограничени разговори в Мтел и 1500 минути към всички мобилни мрежи. Предложението се допълва от 1500 MB за бързо сърфиране.

Тези, които никога не се разделят със своя смартфон, могат да изберат Мтел безкрай 2XL за 33.99 лева на месец. Освен неограничени разговори към всички мобилни мрежи в страната, планът включва и 8 000 MB мобилен интернет на максимална скорост.

За потребителите, които искат да общуват свободно не само в страната, но и в рамките на ЕС, подходящ е Мтел безкрай 3XL. Срещу месечна такса от 69.99 лева абонатите могат да се възползват от неограничени разговори към всички мобилни мрежи в страната, 15000 МB мобилен интернет на максимална скорост, 1000 минути за международни разговори към ЕС и 1000 роуминг минути в рамките на Еврозоната.

Мтел безкрай се предлага и с нов дневен пакет за роуминг Mtel Europe Unlimited, с който срещу 6.90 лева на ден, абонатите могат да говорят свободно, да изпращат SMS-и и да ползват мобилен интернет не само в рамките на Европейския съюз, но и в Турция.

Българският бизнес

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg