Албена Йорданова в новия брой на Business Lady

1964
Албена Йорданова в новия брой на Business Lady

Петото издание на списание Business Lady излиза на медийния пазар тази седмица, информираха от Профайл. В новия брой с интервю на първите страници е редакционният консултант Албена Йорданова.

В изданието читателите ще открият актуални новини, информация за фондация "За Нашите Деца" и клуб Business Lady.

Съдържанието на броя е разделено на 8 рубрики, като всяка една от тях предоставя полезна и любопитна информация. Редакционният екип на списанието запознава с постиженията на най-успелите делови жени в различни сфери от социалния ни живот.

В рубриката "Бизнес и мениджмънт" може да се прочете за мястото на жените в спорта - Весела Лечева, в политиката - Даниела Петрова, в технологиите - Йоанна Стоянова, както и интервюта с дами, заемащи ръководни постове в застрахователния сектор, държавната администрация, икономиката и недвижимите имоти, медицината, консултантския бизнес, текстилния отрасъл, козметиката и образованието.

Читателите ще могат да проследят Топ 12 на жените във фармацията- една класация на най-изявените дами в този бранш. В рубриката "Жените в медиите" - Милена Златкова, "Тройка на разсъмване" - Мария Стефановa. "Жените в правото" - Маргарита Немска, Биляна Тончева, адв. Екатерина Димитрова с материал за "Правата на потребителите".

В "Социални роли" ще можете да прочетете мнението на "Деловия мъж за деловата жена" - интервю с Добромир Джиков.

Любопитна информация предоставя и сексоложката Наталия Кобилкина, Мира Радева и др.

В областта на бизнес шоу новините ще откриете любопитна статия за белгийската поп изпълнителка Ирис Льор, гостувала в България по покана на Профайл.

В "Комуникатори"- "Силата на връзките с обществеността", как "Да бъдем щастливи, докато работим" и "Новите рекламни послания".

Ще сверите своя "Стил" с Петя Стоянова, Невена Николова, Павлина Икономова; за своето "Свободно време" ще откриете - "Дишаш, издишаш и си щастлив", "Бакшишът - кога, къде и колко да даваме", "Музиката е средство за себеизразяване, дисциплина и...издигане в кариерата" и други.

Business Lady e българското списание от деловата жена за деловата жена.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg