Предупрежденията на звездите към министрите

1242
Предупрежденията на звездите към министрите

В правителството министрите са групирани в следните по-важни астрологични характеристики:

В огнени знаци - деветима министри

Енергията на Огъня е изпълнена с желание за действие. Министрите, родени в огнените знаци са бързи и спонтанни. Винаги преливат от сили и енергия. За тях е важен моментният импулс. В същото време често са вглъбени и обективни, особено когато трябва да вземат сериозно и жизненоважно решение. Самоуверени, винаги бодри и готови за атака, обичат да бъдат уважавани и да се изявяват най-добре от всички. Личната им свобода е изключително важна за тях и затова не бива да бъдат ограничавани, но е задължителен ежедневния контрол от премиера Бойко Борисов, защото в своята импулсивност са способни да вземат погрешни решения.

В земни знаци - петима министри

Родените под влияние на елемент Земя са упорити и инатливи и основават действията си и убежденията си преди всичко върху набраният житейски опит и прозаичната действителност. Не обичат необмислените постъпки, нито пък им харесва прахосничеството и задоволяването на егото с разни скъпи и ненужни неща. Винаги се стремят към реални действия и резултати и с невероятно търпение и упоритост вървят към целта си. Никога не се отказват от започнатото дори и да се наложи да вървят бавно към целта, продължават по пътя си. Не търпят предателството. Добре е, че са цели пет представители на елемент Земя, за да уравновесяват при общите съвещания импулса на родените под елемент Огън.

Във въздушни знаци - двама министри

Министрите, подвластни на елемент Въздух са свободни и идеите им са носители на бъдеща реализация. Отдават голямо значение на разсъжденията и проверката на истинността, както и на думите, с които си служат много добре и успяват да бъдат убедителни. Обикновено в действията си или в намесата си в нечии действия са напълно безпристрастни и не само, че съветът им е обективен, а и така слагат позволената граница за намесата си. Не са склонни да навлизат в дълбочината на нечии чувства и емоции, както и да се товарят с чужди проблеми с години, защото са над всичко това. бих определила като късмет, че премиерът Бойко Борисов е роден в този знак.

Във воден знак - един

Министър Симеон Дянков, роден под влияние на елемент Вода е със силно въображение и богата душевност. Привърженик на сетивата и усещанията, които получава чрез тях. Обикновено се доверява изцяло на своята интуиция.

Извод: Със сигурност в избирането на Симеон Дянков за министър на финансите има пръст и Съдбата, защото той е единственият, роден във воден знак, и то в този, който където и да е по света винаги е свързан с родината си. След като сред министрите най-много са подвластни на огнени знаци, министър Дянков ще ги полива с леден душ и няма да им дава парите, които искат, ако нямат достатъчно добра обосновка и насоки, в които ще бъдат вложени.

Сериозно предупреждение за кабинета е и групирането на министри, съгласно положението на Хирон, който не само повлиява финансовата криза, а повлиява също и бъдещето на новото правителство, защото може да се превърне в причина за хаос и невъзможност да бъдат избегнати трудностите в управлението на България.

С Хирон в Риби

в рождените си хороскопи са: Цветан Цветанов, Росен Плевнелиев, Тотю Тотев, Йорданка Фандъкова, Божидар Нанев, Мирослав Нейков, Александър Цветанов, Свилен Нейков. Хирон в Риби засилва отрицателните качества. За тези министри е типично в неочаквани моменти мигновено да потъват в скривалището си в най-тъмните дълбини, когато трябва да направят нещо, по тяхно мнение натоварващо, без да ги интересува какво оставят след себе си. В желанието си да бъдат сред елита на обществото могат да допуснат непоправими грешки, защото действията им винаги са в тяхна полза и във вреда на околните.

Материалната им същност е силно изразена - но ако могат да получат всичко с малко труд. Не е разумно да бъдат на ръководни постове или на високи държавни длъжности. След като вече са ги заели премиерът Борисов е длъжен да следи дейността на всеки от тях съвсем изкъсо и при провал безкомпромисно да ги сменя, за да изкара целия си мандат. Някои от министрите имат планетарни аспекти, които изцяло тушират влиянието на Хирон, но предпазливостта е задължителна.

С Хирон в Овен

в рождените си хороскопи са: Симеон Дянков, Николай Младенов, Румяна Желева, Трайчо Трайков. Хирон дарява оптимизъм на тези министри, но предполага проявата на незнайни и неочаквани събития в живота им, ако не си наложат търпение и не овладеят желанието си да успяват на всяка цена без оглед на методите. Част от тях са притъпили влиянието на планетата, но е добре да имат предвид това влияние, защото и Хирон в Овен засилва отрицателните качества, а неговата ключова дума е война.

С Хирон във Водолей

в рождените си хороскопи са: Бойко Борисов, Маргарита Попова, Нона Караджова. Принципни, но в същото време и много щедри ще са тези министри. Хирон е причината да бъдат силно повлияни от средата, в която работят, като допълнително засилва положителните им качества. Затова и целта през целия им живот е да намерят своята среда, в която да са на мястото си, защото само така могат да живеят пълноценно и в хармония със себе си. Необходимо е да коригират желанието си да проявяват винаги разбиране към другите хора, защото е възможно да се окажат губещи.

С Хирон в Козирог

в рождения си хороскоп е Вежиди Рашидов. Притежава стабилен собствен морал и не допуска в живота си хаос. Безредието и анархията обаче могат да настанат, когато реши да се предовери на околните, защото е странно самоуверен в убеждението си, че не може да бъде измамен. Хирон засилва положителните му качества и му налага професионализъм чрез педантичност.

С Хирон във Везни

в рождения си хороскоп е Божидар Димитров. Устремен е към всестранна реализация и специализация. Умее да постига целите си. Тук Хирон засилва отрицателните качества.

Едно важно предупреждение към целия кабинет,

съставен от премиера Бойко Борисов, за да оцелее и да управлява през следващите четири години е да осъзнае, че ако прогресът в работата и в държава изведнъж се окаже замразен, е добре да търсят причината в нечия привързаност към старото и консервативните виждания, които пречат и на останалите.

Може да е не само сред министрите от кабинета, а и сред депутатите от парламентарно представените партии. Длъжни са веднага да вземат мерки, за да избегнат абсолютен застой в развитието на държава и пълен спад на икономиката. Случи ли се това, крачката до предсрочните избори ще е само една.

Източник: bTV; Снимка: БГНЕС

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg