Агенция „Митници“ сключи договор с Лев Инс

1316
Агенция „Митници“ сключи договор с Лев Инс

Агенция "Митници" сключи договор със Застрахователна и презастрахователна компания "Лев Инс" АД за застраховане на 304 броя моторни превозни средства по застраховка "КАСКО", застраховане на 1754 броя места в моторните превозни средства по застраховка "Злополука на лицата в МПС" и застраховане на 304 броя моторни превозни средства по задължителна застраховка "Гражданска отговорност" на автомобилистите.

Договорът включва и застраховане на 4 броя плавателни съда по застраховка на плавателните съдове, застраховане на недвижимите имоти - публична държавна собственост, предоставени за управление на Агенция "Митници" по застраховка "Пожар и природни бедствия" и "Други щети на имущество" и застраховане на електронно оборудване, инсталирано в 9 (девет) броя моторни превозни средства, предназначени за движение по пътищата.

Стойността на контракта е 488 074 лева без ДДС, съобщиха от Агенцията за обществени поръчки.

Пазарният дял в общото застраховане на Лев Инс към юли 2008 г. на годишна база е 8.27%. Повишението спрямо миналата година е от 0.74%, когато застрахователят е държал 7.53% дял от пазара.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg