От днес в Русе започва да функционира нов център на ING. Събирането на офисите на ING Животозастраховане и ING Пенсионно осигуряване на общ адрес има за цел да улесни клиентите, като предостави по-голям набор от решения за планиране на личните финанси.

„Основният ни фокус е да помагаме на хората да планират финансовото си бъдеще и в този смисъл комбинирането на усилията на двете компании в новия ни офис в Русе ще направи това по-ефективно, удобно и лесно за нашите клиенти в града.", каза Николай Стойков, Главен изпълнетелен директор на ING Пенсионно осигуряване и ING Животозастраховане.

ING Пенсионно осигуряване работи на територията на града от 2001 г. а ING Животозастраховане извършва активна дейност в Русе от юни 2006 г.

ING Group е глобална финансова институция от холандски произход, предлагаща банкиране, управление на активи, животозастраховане и пенсионно осигуряване на повече от 85 милиона клиенти в 48 страни по света.

В България ING обслужва над 800 корпоративни и 320 хиляди индивидуални клиенти чрез ING Банк, ING Пенсионно осигуряване и ING Животозастраховане.