Топлофикация Русе се застрахова в ЗАД Булстрад

787
Топлофикация Русе се застрахова в ЗАД Булстрад

Топлофикация-Русе сключи договор за застраховка на имущество в ЗАД Булстрад на стойност 69 716 лв. без ДДС, или 83659 лв. с ДДС, сочи справка в Агенцията по обществени поръчки.

Компанията се застрахова от пожар и щети на сгради, машини, съоръжения, измервателни прибори и апаратура, компютърна техника и транспортни средства на "Топлофикация-Русе" ЕАД за рисковете: "Пожар", "Природни бедствия", "Умишлен пожар", "Изтичане на вода и пара", "Имплозия", "Експлозия", "Злоумишлени действия на трети лица", "Разноски за разчистване на останки вследствие на настъпило застрахователно събитие", "Загуба на доход в следствие на щети с преносни съоръжения", "Земетресение" и др., със 100 % покритие.

Преди година Агенцията за приватизация и “Холдинг Словенске Електрарне” ООД, Република Словения, подписаха договора за приватизационна продажба на 4 813 367 броя акции, представляващи 100% от капитала на“Топлофикация Русе” ЕАД, Русе.

Стойността на сделката тогава възлезе на 85.1 млн. евро.

Брутните начислени премии на ЗАД Булстрад за първите пет месеца на 2008 г. възлизат на 110.2 млн. лв. което отговаря на 18.61% пазарен дял.

В петък акциите на компанията се търгуваха на нива от 146.00 до 153.95 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg