Утре, 15 април, отварят второто издание на "En Ligne Immo". Това е мястото, където французите могат да задават своите въпроси на експертите в сферата на недвижимите имоти от вкъщи, съобщава френското електронно издание LeFigaro.fr.

С около 30 хил. посетители и почти 4000 участници в чата, първото издание на електронния портал на "En Ligne Immo" отбеляза невероятен успех. От 15 до 17 април ще се състои второто издание на имотния портал, отново със същия предмет на дейност: да позволи на интернет потребителите да изградят своя проект за жилище.

Сайтът приема формата на чат,, в който могат да се включат всички, които имат най-различни въпроси в имотната сфера, хората, които биха искали да получат съвети от професионалисти, финансови специалисти, брокери и т. н.

Всичко това е направено, за да може интернет потребителите да имат ясна представа за това какво е необходимо, за да ръководят добре своя проект. "Идеята е да се включат максимален брой професионалисти от имотния пазар, в различни области, за да може на всеки зададен въпрос да има компетентна личност, която да може да отговори най-добре и това да става веднага, в реално време в интернет. Това уточнява Лоран Жанеириа, един от организаторите на събитието.

Така например, утре - 15 април, в 12.30 часа денят започва с темата "Жилището - трайна инвестиция", след което продължава с темата за екологично чистите домове и се стига до това как да постигнете комфорт, качество и респект към заобикалящата ви среда при избора на жилище.

Агне Лостис е един от експертите в сферата на недвижимите имоти, който също ще отговаря на задаваните въпроси. Но не само той, ами много други експерти ще присъстват през тези 3 дни, за да съветват хората в имотната сфера. Това също така е начин да завържете добри контакти и да намерите благоприятни възможности за покупка или продажба на жилище. И всичко това може да стане в реално време, докато се излежавате на дивана вкъщи, без да се налага да ходите където и да е, пише още френското издание