От началото на май до края на юни ПроКредит Банк дава 0.25% лихва бонус за новооткрити депозити ПроВлог във всички валути и срочности, информираха от банката за Profit.bg.

ПроВлог е гъвкав депозитен продукт, който позволява на клиентите да получат висока лихва, дори ако изтеглят суми от депозита преди крайния срок.

В този случай клиентът получава лихвата за най–близкия изминал период. Например, ако направите 1-годишен депозит за 5000 лв. с лихва 6.25%, на 12-ия месец ще получите лихва в размер на 312.50 лв. Дори да се наложи да изтеглите сумата на 6-ия месец, банката ще ви изплати годишна лихва за 6-месечен депозит ПроВлог в размер на 5%, в случая 125 лв.

По депозит ПроВлог довнасянето е възможно по всяко време. Минималната сума за откриване на депозита е само 100 валутни единици. ПроКредит Банк няма такси за откриване и обслужване на депозитната сметка. ПроВлог е удобен за клиенти, които искат да спестяват дългосрочно и да разполагат с парите си по всяко време, без допълнителни утежнения.

Така ПроКредит Банк продължава целенасочената си политика за изграждане на спестовна култура у населението. В края на месец април банката отчете повече от обнадеждаващите резултати от изминалата кампания на стандартни срочни депозити. Сумата по новооткритите депозитни сметки в банката за периода на кампанията възлиза на над 75 млн. лв.