Здравейте, скъпоценни! Ето ме отново, след като се бях изгубила някъде по трасето. Сега се връщам с нови сили и след като ви разказах интересната история на първата сватба в Prpofit.bg, сега е време да ви разкажа къде можете да си почивате през следващите няколко уикенда.

И понеже идва лято, а като чуеш лято, в повече случаи се сещаш за море, слънце, студено питие и тъй нататък, затова реших, че идеалното място, където мога да ви заведа е Варна. И понже сте уникални, то и мястото, на което ви водя е именно такова: арт хотел „Капитол”.

Построен на тихо и спокойно място в центъра на Варна, близо до свежата зеленина на морската градина и приятния бриз на Черно море, арт хотел „Капитол” ще ви потопи в атмосферата на изискан лукс в „арт нуво” стила Сецесион.

Ще останете възхитени и от изключителното внимание на персонала, който ще задоволи перфектно всеки ваш каприз чрез изискания си денонощен сервиз. Впечатление ще ви направи уникалният начин, по който е разчупен консервативният лукс и символиката в интериора. Ще доловите и персоналното отношение и вниманието към всеки детайл. Прекрасно вплетените орнаменти от ковано желязо и оригиналните дървени колони във фоайето ще ви посрещнат със своя уникален стил и елегантност.

Хотелът има различна и неповторима изтънчена индивидуалност, която не бихте могли да видите никъде другаде. Стаите са в светли и топли цветове, луксозни, съвременно обзаведени в европейски дух, характерен за целия хотел. И ако трябва да обобщим усещането тук, то най-точно можем да го определим като усещане за неангажиращ лукс и комфорт, които не подтискат, а създават атмосфера на спокойствие, свобода и удобство. Сякаш всичко тук е направено специално заради вас, заради приятния ви престой, заради красивите спомени, които ще запазите от тази морска визита.

И независимо дали бизнесът или изкушението на морския бряг са ви довели тук, не пропускайте и и всички останали възможности да опознаете многото лица на Варна. Поемете по улиците на този исторически град, основите на който са положени през 6 век преди новата ера, и ще се натъкнете на една добре запазена архитектура от началото до средата на миналия век.

А онова, което аз лично бих ви препоръчала от собствен опит е да вземете някой приятел, който може да свири на китара, да намерите една хубава пейчица в морската градина и да се насладите на романтиката. Освен това става страшна веселба, още повече че компанията може да стане по-голяма, ако покрай вас минават хора, но не могат да продължат по пътя си, защото са изкушени да изпеят едно „парче” с вас.

И не забравяйте, че за приятното изкарване в арт хотел „Капитол” ще ви трябват между 30 и 60 евро, в зависимост от това доколко сте решили да се глезите, както обичам да казвам аз.

И сега накрая, дори няма нужда да мисля каква мъдрост да ви кажа, защото днес попаднах на нещо, което страшно много ме впечатли и развълнува:

”Научих, че човек бива оправдан за това да гледа другия отвисоко само, когато трябва да му помогне да стане.

Винаги трябва да казваш това, което чувстваш и винаги да правиш това, което мислиш.

Ако знаех, че днес би бил последният път, когато щях да те гледам как спиш, бих те прегърнал и бих се помолил на Господ да мога да стана пазител на душата ти.

Ако знаех, че това ще бъде последният път, когато те гледам как излизаш от вратата, бих те прегърнал и бих ти подарил целувка.

Ако знаех, че това е последният път, когато ще чуя гласа ти, бих записвал всяка твоя дума, за да мога да ги слушам отново и отново.

Ако знаех, че тези са последните моменти, когато те виждам, щях да ти казвам “обичам те” и нямаше глупаво да мисля, че ти вече го знаеш.”