Сайтът www.red-bg.net пусна своята най-нова онлайн игра „800 секунди”. Герой в нея е лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски.

Действието се развива в пищна бална зала на дворец. Чрез компютърната мишка Царят се плъзга по дворцовия паркет, за да изпълни обещанието си да събере 800 часовника в рамките на 800 секунди.

На света не са много хората, заради чието раждане са вдигнали оценките в училище с една цяла единица, отбелязват създателите на играта. Още по-малко хора са родени в дворец, като събитието е отбелязано с топовни гърмежи. Не са много хората, които могат да нарекат английската кралица “Лельо”. Двама са монарсите в световната история, които един ден са заели поста министър-председател на своята родина. Само един е Царят, който става герой на компютърна игра. Името му е Симеон Сакскобургготски.

Новата игра, посветена на бившия премиер на България Симеон Сакскобургготски е от поредицата политически игри, които младежкият сайт подарява на интернет потребителите.

До този момент феновете на R.E.D. можеха да се забавляват с игрите “Под прицел”, “Предизборно рали”, “Въздушна атака” и “Импийчмънт”.

Източник:БГНЕС