GE Real Estate, водещ глобален ресурс на капитал за бизнес недвижими имоти, обяви днес, че Марк Хъчинсън е повишен в президент на новосъздаденото подразделение GE Real Estate International, което отговаря за бизнес дейността в Европа и Азия.

Хъчинсън има богат опит като глобален бизнес лидер, като последната заемана от него длъжност беше президент на GE Real Estate за Азия и Тихоокеанския регион от 2005 г. Като лидер на екипа за капиталови пазари на GE в периода 2002-2005, той изигра ключова роля в многобройни комплексни сделки в Северна Америка, Европа и Тихоокеанския басейн.

Неговите постижения включват създаването на паневропейския екип за капиталови пазари и водещата роля при финансирането на ключови строителни проекти в сферата на енергетиката в Китай и Индонезия. Хъчинсън се присъедини към екипа на GE Capital през 1994.

Хъчинсън и неговият екип ще отговарят за създаването на собствен капитал и дългове, за управлението на активи и за изпълнението на нетните приходи.

Организационните промени включват учредяването на Международен център за обучение и усъвършенстване в областта на дълговете, който ще улесни създаването и управлението на активи при дълговите портфолиа, и ще има за цел споделянето на добрите практики при различните платформи.