Строителният предприемач Vipoil обяви плановете си строеж на търговски център в руския град Волгоград, съобщава property-magazine.eu.

За изпълнителен агент по търговските и по въпросите за наемане на площите в новия център е избрана консултантската компания, специализирана в търговията на дребно - Art Properties.

Volga Mall е вторият обект на Vipoil в региона. Търговският център ще бъде разположен на един от главните булеварди в града, като на своите бъдещи наематели ще предлага 80 хил. кв. м търговски площи.

Молът ще разполага с магазини, ресторанти и вериги за бързо хранене, боулинг зала, магазини за мебели, както и развлекателни кътове за посещаващите го семейства с деца.

Качеството, което ще предложи новия мол на своите бъдещи посетители и клиенти, не може да се сравнява с нищо, което вече има в района, уверяват от инвеститора. Районът на Волгоград е богат на природни богатства и в града живеят доста богати хора, уточняват от ръководството на компанията.

Първият й обект на компанията, който отвори врати преди 2 дни, имаше успех и веднага привлече голям брой от заможните жители на милионния руски град.

Очакванията на инвеститорите за Volga Mall са даже още по-грандиозни. Според ръководството на компанията времената вече са съвсем различни и руските граждани трябва да имат достъп до абсолютно всички световни луксозни и нови стоки.

Това е и основната идея на инвеститорите с откриването на търговските центрове. Според плановете им новият обект се очаква да отвори врати за посетители в края на 2010 г.