Първият търговски комплекс в региона Park Mall Стара Загора отваря вратите на съвременното пазаруване и развлечение с пожеланието: „Честито Ново Пазаруване!" на 31 октомври 2008 г. от 12.00 часа. Час преди това от Главната пешеходна алея започва парад на звездите, участващи в програмата на откриването.

Празничното шествие, към което могат да се присъединят всички желаещи, ще премине през централната част на града и ще достигне до бул. „Никола Петков", където е сградата на мола. Тя ще бъде опакована със специална червена панделка, която символично ще бъде развързана, за да се отбележи откриването на търговския комплекс.

В церемонията ще участват кмета на Стара Загора проф. Светлин Танчев и Стефан Минчев, собственик на Александра Груп, инвеститор на комплекса.

Водещ на официалната церемония ще бъде българският актьор Васил Михайлов, който е почетен гражданин на Стара Загора. След откриването ще започне концерт на Миро и Анелия, която също е от Стара Загора.

След официалната церемония за откриването на 31 октомври клиентите ще могат да посетят новооткритите 120 магазина в търговския комплекс, като на влизане ще получат разнообразни подаръци.