Новият Mall Plovdiv успя да отдаде всички си търговски площи под наем и в още в първия ден на откриването ще бъде абсолютно пълен.

"Профисионалното управление на проекта Mall Plovdiv гарантира и добрия резултат", изрази своето удовлетворени от успешната реализация на проекта Петър Дудуленски, изпълнителен директор на RESB.

Бързото отдаване на всичките 110 търговски обекта внася спокойствие, и кара екипа да се чувства спокоен и да продължава работа по другите два проекта за молове, които предстои да бъдат реализирани в България - Mall Stara Zagora и Mall Ruse.

Строителството на първия инвестиционен проект за мол в Пловдив започна в началото на 2007 г. Две години по-късно вторият по-големи град в страната вече разполага с модерен развлекателен комплекс за пазаруване и прекарване на свободното време.

Сред най-големите наематели в новия Mall Plovdiv са Cinema City, станалата вече много известна хранителна верига "Пикадили", магазини за бяла и черна техника "Технополис", ресторантите Happy, както и най-известните марки в света на модата и дизайна.

Освен това, комплексът ще предлага и почти всички други видове услуги на едно място като банки, мобилни оператори, химическо чистене, аптека и няколко туристически агенции. Всичко това е направени за да бъде създаден максимален комфорт и спестяване на време на всички посетители на новия търговски център.

Общата стойност на инвестицията за новия мол възлиза на около 45 млн. евро, а всичките инвестиции на RESB в България надхвърлят 300 млн. евро, разпределени в над 250 хил. кв.м. търговски и офис площи.