Логистичен Парк Варна получи разрешение за ползване и въвеждане в експлоатация на Сграда А2. Сградата е втора от комплекса, предназначена е за отдаване под наем на складови, дистрибуторски и офисни площи и до момента има 100% заетост.

Строителството на сграда А2 започна в началото на 2008 г. и е напълно съобразено с одобрения инвестиционен проект. Сграда А2 е разположена на обща площ от 3 194 кв. м, включва складови и офисни площи, покриващи изискванията и нуждите на наемателите. Сградата се намира в източната част на имота. На север от нея, според одобрения Генерален план, ще се разположи сграда А3- шоурум; на запад- складова сграда А5. На юг от А2 се намира складова сграда А, която отвори врати през лятото.

Сградата е ситуирана така, че да се осигури достъпност и достатъчно място за паркиране и маневриране на товарните превозни средства от три страни. Предвижда се пешеходен и автомобилен достъп.

На калкан от източната страна е разположен Многоетажен паркинг, който ще обслужва служителите и гостите на парка. Строителните дейности по неговото изграждане ще бъдат приключени до края на годината.

Разположен в Западна Промишлена Зона на морската столица, Логистичен Парк Варна е с обща застроена площ от над 120 000 кв. м. Инвеститор е ФеърПлей Къмършъл ЕАД. Допълнителното финансиране на проекта се осъществява от Уникредит Булбанк. Общият обем на инвестицията е 57 млн. евро, като до момента са инвестирани 20 млн. евро. Ексклузивен консултант е международната консултантска компания Colliers International.