От началото на март тази година Елта Консулт ще функционира самостоятелно на пазара на недвижими имоти. През последните 5 години компанията си партнираше успешно с една от водещите международни компании в сектора CB Richard Ellis Group, Inc.

В заключение от съвместната дейност изпълнителният директор на Елта консулт сподели: "Съвместната ни дейност със CBRE ни помогна да усвоим един добре функциониращ международен модел за работа. Неговото приложение в българските условия беше не лека задача, но екипът на Елта Консулт доказа своя професионализъм. Ние изразяваме задоволството си от изминалите години и желаем успешно развитие на плановете на досегашният ни партньор" коментира арх. Валери Левиев.

През всичките 18 години на дейността си, Елта Консулт АД целеустремено изгражда доверие в своите клиенти и доказа професионалния си опит и задълбочени познания в областта на корпоративната недвижима собственост и инвестиционните проекти.

„Фокусирани сме в дългосрочните отношения с нашите партньори. Постигнатата самостоятелност ще ни позволи да бъдем по-гъвкави и да поддържаме максимално ефективен набор от услуги, който в бързо променящата се икономика ще осигури високи нива на доходност в полза на нашите партньори", заяви арх. Валери Левиев,изпълнителният директор на Елта консулт.

В дългосрочен план партньори на Елта Консулт АД ще продължат да бъдат местни и чуждестранни инвеститори, банки, дружества със специална инвестиционна цел, български и международни строителни и инвестиционни дружества, както и институции с интереси в инвестициите в недвижими имоти.