Пощенска банка предлага на своите клиенти възможността да получават известия в реално време за извършени плащания с кредитната им карта по мобилен телефон чрез кратки текстови съобщения или по електронна поща.

Новата услуга е достъпна за всички притежатели на кредитни карти Visa, American Express, Euroline American Express и Euroline, издадени от финансовата институция.

Освен съобщения за направени плащания, картодържателите ще могат да се абонират допълнително за известия за разполагаем кредитен лимит, за дължимата сума по картата им, както и за минималната вноска по нея и крайната дата за изплащането й.

Новата услуга ще предоставя на притежателите на кредитни карти на банката актуална и надеждна информация за движението по картата им по удобен начин. Известяването чрез кратки съобщения и по електронна поща дава висока степен на сигурност и минимизира риска от злоупотреби.

Всеки клиент с кредитна карта от Пощенска банка може да се възползва от новата услуга, като посети удобен за него клон на финансовата институция, за да се регистрира за желаните видове известия и посочи и актуален телефонен номер и адрес на електронна поща.

Всички карти, издадени от банката след 1 март 2009 г., са с автоматично включен пакет за известяване.