Като част своите усилия да покрепя клиентите си и българското обществото Пощенска банка въвежда редица нови мерки, разработени да посрещнат нуждите на бизнеса и домакинствата в настоящите икономически условия.

Считано от утре банката стартира отпускането на нови кредити за малки и средни предприятия в размер на 20 млн. лв. чрез съвместна кредитна линия с Българската банка за развитие.

Пощенска банка планира да намали с 50% годишната такса за първата година по всички кредитни карти Visa Classic и American Express и ще предложи специален Великденски 4-месечен срочен депозит за физически лица с 9% годишна лихва в лева и 7% годишна лихва в евро

Всеки клиент на банката ще може да кандидатстват за международна дебитна карта Maestro и да ползват картата и разплащателната сметка към нея без такси за обслужване и извършване на транзакции.

Последната мярка на банката в настоящия икономически климат е прекратяването на събирането на такси за частично и пълно предсрочно погасяване на всички кредити до 30 април.