Офис сградата на компанията "Галчев Холдинг" успя да спечели наградата за "Офис на годината 2008" на официалната церемония състояла се в Международния бизнес парк в "Sofia Airport Centre".

В конкурса организиран от списание "ОФИС" взеха участие повече от 70 разлинчни фирми и организации от цялата страна, а спонсор беше Tishman International.

Сградата се намира в северната индустриална зона в София, като общата площ е малко над 4 000 кв.м. На 5 етажа са разположени повече от 20 фирми, някои представители на холдинги, а отделен етаж е изцяло оборудван с модерни конферентни зали.

Компанията е специализирана във високото строителство и прилежащата му инфраструктура, строежи от транспортната и енергийната инфраструктура, както и такива от благоустройствената инфраструктура, като дружеството има повече от 60 обекта в цялата страна с над 680 000 кв.м разгъната застроена площ.

Специалната награда на списание "ОФИС", взе групата агенции за маркетингови проучвания "Публисис марк груп", която се класира на второ място.

Третото място беше отредено за складово-административната сграда на компанията "Рехау България".