На 26 март 2009 г. нова трета офис сграда в Бизнес Парк Варна отвори врати за бизнеса в град Варна и региона. С новата сграда към бизнес проекта се прибавят още 16 000 кв. м клас А офис площи, към вече съществуващите близо 30 000 кв.м.

Бизнес Парк Варна е най-мащабната инвестиция в България на международната компания AFI Europe. AFI Europe е един от най-големите инвеститори на недвижими имоти в Европа. Компанията реализира проекти в 8 европейски страни в сферата на офис и търговски площи, и луксозно жилищно строителство.

Бизнес Парк Варна е разположен на повече от 67 000 кв.м. В крайния етап на проекта общата разгърната застроена площ на всички бизнес сгради ще бъде повече от 200 000 кв.м. Общата стойност на Бизнес Парк Варна след приключване на строителството ще надхвърли 200 млн. евро.

Новата сграда в проекта е изградена съобразно последните европейски стандарти и строителни технологии. Тези условия заедно с разнообразието от услуги предлагани в Бизнес Парк Варна - открити и закрити паркинги, зелени площи, денонощна охрана, професионално управление на комплекса - превръщат проекта в предпочитано място за работа на големи международни и регионални компании като E.ON, AON, Porsche Bulgaria, Siemens, Schneider, Carlsberg, UBB, Unicredit Bulbank, DSK и други.

На официалния прием по повод откриването на новата сграда в Бизнес Парк Варна, гостите се потопиха в изискана и елегантна атмосфера, като специалната изненада от страна на домакините бяха изпълненията на Графа. Събитието бе уважено от кмета на град Варна Кирил Йорданов.