Агенция за недвижими имоти в Сплит реши да приложи нов оригинален подход с цел увеличаване на продажбите, пише Croatian Times.

Потенциалните купувачи могат живеят пробно в избраното от тях жилища и в последствие да вземат решение дали да го купят или не.

Агенция Sretne Kuce, развиваща дейност във втория по-големина град в Хърватия, кани своите клиенти да прекарат няколко дни в най-новите жилища, обзаведени по последна мода.

„Искаме клиентите ни да знаят как ще се чувстват в съответното жилище преди да го купят и затова предпочитаме да прекарат няколко дни в него," - казва Ката Барак, говорител на агенцията.

Те съобщиха още, че са сключили изключителни изгоден договор с инвеститор още преди официално да са обявили новия маркетингов подход.

Луксозните и качествени жилищни сгради са нашето предимство, а цени от 1 900 евро за кв.м правят офертата още по-изгодна, допълва Барак.

Пробното обитаване на апартаменти в Сплит ще започне в началото на следващия месец, като всеки потенциален купувач ще попълва няколко предварителни документа в агенцията.