Международната консултантска компания King Sturge спечели наградата в категория Агенция на годината на четвъртото издание на наградите Europaproperty за югоизточна Европа.

За престижната награда бяха номинирани водещи агенции в сферата на недвижимите имоти от региона. На церемонията, която се състоя на 23 април в хотел Radisson SAS в румънската столица Букурещ, бяха поканени повече от 300 официални гости.

Различните компании бяха оценявани по критерии като цялостно участие на пазара, качество на обслужване на клиентите, нововъведения, търговски успехи, ръководен състав и пазарно покритие.

Награда беше приета от изпълнителния директор на King Sturge за Хърватия и Сърбия - Янс Молер Мадсен.

Андрю Пиерсън изпълнителен директор на King Sturge за България коментира: Тази награда ще окаже съществено влияние върху цялостната работа на консултантска компания в региона на югоизточна Европа. Отварянето на нов офис в София в изключително предизвикателни времена за сектора показва желанието ни за подобряване на обслужването в региона.

King Sturge развива дейност в югоизточна Европа от 10 г. и вече има добре изградена мрежа от представителства и множество международни и местни клиенти.

В момента консултантската компания има офиси в Букурещ, Загреб, Сплит, Белград и София.