Инвестбанк застана зад българския туризъм като разработи специален продукт - кредитна карта MasterCard Travel Card, специално насочена да подпомогне българските хотелиери и в същото време като осигури кредит и даде възможност за качествена почивка в курортите ни.

„В сътрудничество с Ibank ние видяхме възможност да подкрепим туризма в България", каза по време на пресконференцията Мануел Алексе, Вицепрезидент „Развиващи се пазари", MasterCard Europe.

Притежателите на картата получават 15% отстъпка при плащания и резервации в първокласни български хотели, участници в кампанията.

„Към момента повече от 30 наши хотели се присъединиха към кампанията, като този процес остава отворен", каза Цанко Коловски, Член на УС и изп. директор на Инвестбанк. Той допълни, че продукта е целогодишен, тъй като след летния сезон идва и зимния".

MasterCard Travel Card притежава параметрите на стандартна кредитна карта, като предоставя още възможности за резервации и плащания на рент-а-кар с отстъпки, полупки на самолетни билети и др.

Максималният размер на кредитния лимит е 3500 евро, към която клиентите получават безплатна застраховка Травел асистънс, до 30 дни безлихвено позлване на средствата, плащане в над 1 млн. обекта по цял свят и др.

„Наскоро на Инвестбанк бе присъден дългосрочен рейтинг BBB- със стабилна перспектива и краткосрочен рейтинг A-3 от Българската агенция за кредитен рейтинг", обяви пред присъствалите Владимир Владимиров, Председател на УС и изп. директор на банката.

Още: Инвестбанк с кредитен рейтинг о БАКР