Сред множеството оферти за промоционални депозити ви предлагаме някои от най-интересните предложения:

СИБАНК: Депозит 1+2+3 се предлага в лева, евро и долари с възможност за избор на срок - един, два и три месеца при съответните три лихвени периода.

При избор на срок от един месец клиентите вече могат да получат промоционална лихва 6.5% в лева, 5.5% в евро и 3.4% в долари. При тримесечен депозит в лева промоционалната лихва нараства на 9%, за депозити в евро става 6.9%, а в долари - 4.50%.

Евродепозит на СИБАНК: Покачването на лихвения процент е най-голямо при влогове в евро - с 0,40% като за суми над 5 000 евро при тримесечен депозит, годишния лихвен процент става 4.80%, а за 36 месеца достига 8.40%.

За суми в лева и долари лихвата се повишава с 0,30%. При влогове до 10 000 лева за тремесечен период, лихвеният процент става 5.40%, а за 36 месеца - 8.05%.

Банка ДСК: Всички новооткрити депозити на Банка ДСК през юни за срок от 1, 3, 6 и 12 месеца, а така също и едномесечни виртуални срочни депозити в лева, евро и щатски долари за физически лица са с промоционални условия.

Лихвите за левови депозити варират от 6.10 % при едномесечен депозит за суми до 30 000 лв, до 9.30 % за 12-месечен депозит за суми от и над 30 000 лв.

Първа Инвестиционна Банка: депозит „Гергьовден".

Новият депозит е тримесечен с годишна лихва от 9.75%. Лихвеният процент е валиден за суми в лева и евро, като новият депозит на ПИБ може да бъде откриван както от физически, така и от юридически лица. Банката няма изискване за минимална сума за откриване, а клиентите могат да довнасят средства по депозит „Гергьовден" по всяко време от периода му.

Депозитът се открива безплатно, няма такса за обслужване, нито такса за закриване. Лихвата по новия депозит на ПИБ се изплаща на падеж, по сметката на депозита.

Българо-американска кредитна банка (БАКБ): Банката започна да предлага шестмесечен стъпаловиден депозит с годишна лихва за спестявания в лева до 12%.

Клиентите на банката имат възможност да спестяват в предпочитаната от тях валута - лева, евро или долар. Годишният лихвен процент, който се натрупва върху първоначалната сума през първите два месеца, е съответно 6.0% за лева, 5.0% за евро и 4.0% за щатски долари. През втория двумесечен период лихвата нараства с 3 процентни пункта за суми в лева и с 2 процентни пункта за депозити евро и долари.

През последните два месеца годишният лихвен процент достига 12% за депозити в лева, 9.0% за влогове в евро и 8.0% за спестявания в щатски долари. В края на всеки двумесечен период депозитът може да се прекрати, при което клиентът получава целия размер на натрупаната до момента лихва. Минималната сума на депозита е 2 000 валутни единици.

Обединена Българска Банка (ОББ): „Премия" е срочен депозит със стъпаловидно олихвяване и е подходящ за всички, които търсят висока доходност за срок от 6 месеца, но не желаят да чакат до края, за да получат лихвата.

Лихвата при депозит „Премия" нараства при всеки период и достига 11% в лева и 8% в евро за последния, като може да бъде изтеглена след края на всеки период.

Минималната сума, която клиентът трябва да внесе е 250 лв.

Още по темата:

Какво трябва да знаем за лихвите по депозитите?