Дъщерята на кмета на Ню Йорк Майкъл Блумбърг - Джорджина Блумбърг написа книга „The A Circuit", описвайки живота на милиардерска дъщеря.

Героинята Томасина Аарънсън е дъщеря на милиардер от Уолстрийт и сюжетът в общи линии се върти около това колко е тежко да си дъщеря на най-влиятелния човек в Ню Йорк - никой не уважава нейния талант на ездачка, баща й и казва да са намери „истинска" работа, сестра й е по-образована от нея.

Въпреки че се пише за въображаема героиня, е ясно, че става въпрос за самата Джорджина, която е професионална състезателка по езда.

Джорджина даде първото си интервю за New York Times. Материалът обаче е леко саркастичен към милиардерската наследница. В статията се споменава, че Джорджина е ползвала услугите на съавтор, тъй като писането явно не й се удава. Times я критикуват за това, че с тази книга тя проваля усилията на баща си, който винаги е държал личния си живот в тайна и не обича да дава поводи за никакви клюки.

Times се учудва и на факта, че вместо да прави промоции на току-що излязлата книгата, Джорджина се качила на частния си самолет и заминала с приятели за Бахамите, където има къща.