Посетете и нашата страница във Фейсбук

Богатите хора подчертават своя статус по различен начин- с часовник Rolex на китката, собствена яхта, луксозен дом. А може- като си поръчат такси, но не обикновено, а клас лукс. Като тези:

В столицата на Оман Маскат като такси може да се поръча Ferrari Enzo. Това не е удивително, като се има предвид че арабите винаги са се славили с любовта си към лукса. Твърди се, че цената е 850 долара на километър, което означава, че това е най-скъпото такси в света. Ако е истинско, защото от компанията производител твърдят, че става дума за фотошоп:

Следващите две таксита обаче са доказана реалност. Руснаците, които също са в топ три на най-разхитителните богаташи, не отстъпват. В Москва редом с обикновените таксита се движат Мaybach и Porsche Cayenne.

В Щутгарт можете да се разходите на Porsche Panamera Turbo.

В канадския Калгари на услугите на заможните клиенти е Lamborghini Murcielago- безспорно най-мощното такси в света.

А във Флорида можете да си резервирате и въздушно такси. Самолетът е Cessna 402c.

В китайския град Нанджинг пък се движи позлатен с 18-каратово злато автобус. За съжаление блясъкът му е само отвън- отвътре автобусът е напълно обикновен:

По-рано друга класация пък показа, че най-скъпите таксита в света са Цюрих, където пътуване от 3 км струва 18-24 долара.

Посетете и нашата страница във Фейсбук