Съгласно междинния консолидиран финансов отчет за второ тримесечие на 2011 година на Еврохолд България АД консолидираните приходи от оперативна дейност на компанията са в размер на 179.8 млн. лв. спрямо 193.7 млн. лв. за същия период на 2010 година.

Приходите от продажби за текущия период, включващи приходи от застрахователна дейност, продажба на автомобили и недвижими имоти, са в размер на 162 млн. лв. спрямо 182 млн. лв. за предходния период.

Основната причина за реализирания спад от 10.9% на приходите от продажби се дължи на намалението на записаните премии по застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите в Румъния още през първо тримесечие на настоящата година.

Финансовите приходи, включващи приходи от лизингови операции, инвестиционно посредничество и дейността на дружеството-майка, нарастват с 52%, достигайки 17.8 млн. лв. спрямо отчетения през първо полугодие на 2010 година резултат в размер на 11.7 млн. лв.. Групата отчита загуба за периода в размер на 0.4 млн. лв. спрямо загуба от 4.7 млн. лв. за съпоставимия период на миналата година.

Холдингът отбелязва положителен паричен поток от оперативна дейност в размер на 14.2 млн. лв.