Е, нямаме доказателства, че са златотърсачи – може би връзките им с възрастни мъже са по любов?

Никой не знае каква е истината, но това са някои от най-добре ориентиралите се набедени за златотърсачи дами и господа:

Момичетата на Хю Хефнър

Те са много и си приличат. Не знаем имената на всички. Открояват се Холи Мадисън, Кендра Уилкинсън (на снимката), Бридвит Маркард и др.

Шон Саутуик, съпруга на Лари Кинг

Тя твърди, че е певица, но някой да е чувал за нея преди да се ожени за Лари Кинг, който е с 26 години по-възрастен? Тръгнаха да се развеждат, но когато разбра, че няма да получи толкова, колкото си е мислела, си промени решението и пак се събра с него.

Ивана Тръмп

Бившата чешка скиорка сключи много добра сделка, когато се ожени за Доналд Тръмп, след което се разведе с него и получи 20 млн. долара. По време на брака им госпожа Тръмп бе водеща фигура в компанията. След това самата тя стана цел на златотърсачите. На 59-годишна възраст Ивана се ожени за 35 годишен младеж.

Можем да споменем и другите две съпруги на Тръмп. След Ивана той се ожени за Марла Мейпълс. Всъщност Мейпълс беше причината за развода на Тръмп и Ивана. Чехкинята подозирала, че Тръмп и кръшка с Мейпълс и двете си спретнали луд скандал по време на ски в Аспен.

Мейпълс бе женена за милиардера 6 години, а бракът им приключи след като бе хваната да се натиска с бодигарда на Тръмп на бензиностанция.

В момента Тръмп е женен за бившата манекенка Мелания, която е с 24 години по-малка от него.

Оксана Григориева,бивша приятелка на Мел Гибсън

Руската пианистка се появи в правилния момент, точно когато Гибсън се развеждаше със съпругата си. Двамата се разделиха след шумен скандал и в момента се съдят за попечителство над детето им. Оксана твърди, че Гибсън я е малтретирал.

Ванеса – съпругата на Коби Браянт

Когато изневерите на Коби станаха обществено достояние, всички се зачудиха как съпругата му Ванеса продължава да е до него? И тогава забелязаха 8-каратовия пръстен на цена 4 млн. долара на ръката й.

Но не, не си мислете, че тя се е продала само за 4 млн. долара! Според нейния втори баща, Ванеса е много умна златотърсачка, като майка си. Тя чака да минат 10 години от брака им. В Калифорния има закон, според който, след 10-тата година бракът се сюита за дълготраен и тогава, в случай на развод Ванеса ще получи половината от неговите 200 млн. долара! Защо да не потърпи?

Хедър Милс

Бившата съпруга на Пол Макартни получи 48.7 млн. долара в грозен развод с много удари под кръста. Тя се опита да изкопчи 250 млн. долара, като твърдеше, че са й изключително нужни за неща от сорта на хубаво вино и конна езда. Милс беше женена за Макартни 4 години.

Занаятът не е само за жени:

Лари Бъркхед и Хауърд K. Стърн

Общото между тях е, че и двамата се опитваха да се домогнат до парите на Ана Никол Смит. В крайна сметка се оказа, че дъщерята на Ана Никол Смит Даниелин е от Бъркхед. Той обаче няма да получи нищо, тъй като всички пари, според завещанието, са за малката.

В момента Бъркхед се опитва да прави пари като разпродава вещи на Ана Никол Смит и твърди, че парите са за дъщеричката им.

Кевин Федерлайн

Федерлайн е никому неизвестен танцьор, който успя да съблазни най-популярната певица в света по онова време – Бритни Спиърс. А тя бе достатъчно глупава да се сгоди за него след само 3 месеца флирт.

Бракът не продължи дълго, а разводът беше горчив. Кевин спечели попечителство над децата и издръжка от 20 000 долара на месец!

Не е зле за момче, което дори не е завършило гимназия.

Лари Фортенски, бивш съпруг на Елизабет Тейлър

Фортенски е строителен работник, който се запознава с актрисата в клиниката Бети Форд, където и двамата се лекуват от зависимост към алкохол и наркотици.

Женят се през 1991 година в ранчото на Майкъл Джексън в една от най-скъпите сватби по нова време (1.5-2 млн. долара). Твърди се, че Фортенски е имал предбрачен договор, според който е щял да получи 1 млн. долара, ако женитбата продължи 5 години. Той подава молба за развод точно след 5 години. Тейлър му оставя 800 000 долара в завещанието си.

В момента той живее със сестра си в двустаен апартамент. Не разговаря с дъщеря си, с която са скарани за пари.