Седемдесет и четири етажният небостъргач, който носи името „Портал към Изтока” е бил проектиран така, че да представлява един архитектурен триумф в китайския град Суджу, намиращ се на около 70 км от Шанхай.

Британската архитектурна компания RNJM, която стои зад проекта, нарича сградата "смесица от западни изчистени форми и китайски финес", което " представлява значимостта на Китай в днешния свят ".

За съжаление струващата 700 млн. долара сграда, чието построяване е към своя край, стана обект на подигравки в китайските медии и социални мрежи.

Дори държавната агенция Xinhua написа за сградата: "Това е Триумфалната арка с ориенталски елементи, но много китайци смятат, че тя прилича на чифт бельо с дълги крачоли."

Според Xinhua потребителите на социалната мрежа Weibo първи започват да се подиграват на сградата. В мрежата има стотици коментари от рода на "наполеонки vs. големи боксерки". "Няма значение какви гащи са това, стига сградата да не се разпадне," пише блогър, който след това добавя, че "в противен случай сградата ще се превърне в панталон с отворен чатал."