Червено Ferrari модел 599 GTB Fiorano, което някога е било собственост на Кристиано Роналдо се продава за 49 000 евро само с една забележка – има тотална щета.

Луксозното возило е изминало по-малко от 3 500 км. и в момента се продава на около една пета от оригиналната си цена. Предното ляво колело колата липсва, има сериозни огъвания отстрани и предното й стъкло е счупено.

Футболната звезда разби колата в тунел до Манчестър през януари 2009 г. часове след изненадващата загуба на Манчестър Юнайтед от Дарби Каунти.

Роналдо като по чудо се отърва без наранявания, но се сбогува със струващата 247 000 евро спортна кола, която бе обявена за тотална щета от застрахователите.

Три години по-късно колата се появи при автодилъра Agent Autos във Франция, където се продава за 49 000 евро.

Шефовете в Agent Autos твърдят, че колата е "поправима" и се надяват това, че е била собственост на звезда да привлече купувачи.

Наградата за купувача, който е готов да похарчи хиляди, за да върне на колата предишния й блясък е 6-литров V-образен 12-цилиндров двигател, който ускорява от 0 до 100 км/ч само за 3.7 секунди и достига максимална скорост от 330 км/ч.