Когато едно извънградско имение се купува с цел вложение на пари, при неговата продажба може да се случи и загуба. От тях не са застраховани дори и кинозвездите. Холивудската актриса Шарън Стоун се принуди да продаде една от резиденцията си двойно по- евтино, отколкото се заявяваше. Цената е 6.5 млн. долара.

На 5-те акра земя през 1991 г. бе построен дом в средиземноморски стил, в който актрисата така й не се нанесе, независимо от разкошното местоположение на в престижен район на Бевърли Хилс, на само две мили от Сънсет булевард.

11 години по-късно имението намери купувач- това е продуцентът Лили Занук.

Вилата има красива градина с плодни дръвчета, многочислени тераси, осветени алеи с фонтани, мостове и водопади. Към дома има още тенис корт, басейн, спа, градина за медитация и панорамна площадка. Паркингът на къщата е предназначен за 14 коли.

В самата къща има четири спални и отделни апартаменти за служителите. Към нея има по-малка къща за гости с две спални, фитнес, киносалон, осем бани.

Къщата има полуоткрито планиране- гостната и столовата са с изцяло стъклени стени. Библиотеката е украсена с камина, а в просторната кухня има най-модерна техника.

Самата Шарън Стоун пък обитава друга къща в Бевърли хилс, която купи през 1995 г. за 3.25 млн. долара.