Перлите на Югоизточна Азия определено са най-предпочитаната дестинация за Коледа, Нова година пък и през цялата зима. В този период там времето е прекрасно, за разлика от Европа, евтино е и най-важното – наслаждавате се на райски плажове и джунгли.

Допитвайки се до най-големите туроператори, от Bild.de са успели да разберат кои са 20-те най-актуални и предпочитани хотели в Тайланд, Виетнам и индонезийския остров Бали. Ето ги и тях:

Тайланд: Charm Churee Villa

Бутиковият хотел "Charme Churee Villa" се намира на тайландския остров Ко Тао.

Хотелът "Charm Churee Villa" е интегриран в тропическая гора - там е възможно дори да има дърво по средата на стаята ви. Една седмица за човек в двойна стая с включен полет би ви струвала 1333 евро.

Тайланд: Conrad Koh Samui Resort & Spa

"Conrad Koh Samui Resort & Spa" принадлежи на луксозната дъщерна марка на Хилтън, "Conrad".

Съвсем нов: Хотелът "Conrad" е отворен през есента на 2011 г. и се намира на остров Ко Самуи. Една седмица в Ocean Pool Villa в този хотел със закуски е на цена от 1505 евро на човек.

Тайланд: Merlin Beach Ressort

Смесен хармонично с природата: четиризвездният хотел "Khao Lak Merlin Resort" в южната част на Тайланд.

Стаите в хотела са 200 на брой и са оборудвани със сешоар, чехли, филмови канали, климатик и бързовар. Цената за две седмици за човек в двойна стая със закуски и включен полет започва от 1430 евро.

Тайланд: Kamala Beach Resort

Този хотел се намира на Kamala Beach, на западното крайбрежие на остров Пукет.

"Kamala Beach Resort" предлага четиризвезден лукс...

…както и 204 стаи и два басейна. Цената за човек в двойна стая за една седмица с включени закуски започва от 1152 евро.

Тайланд: Green Park Resort

Хотелът "The Green Park Resort" се намира в Патая.

Той е тризвезден, има градина, наподобяваща парк и голям плувен басейн. Една седмица за човек е двойна стая със закуски струва 970 евро.

Виетнам: Evason Ana Mandara

Хотелът "Evasion Ana Mandara" е построен в стила на виетнамско село.

Изглед към морето от леглото: петзвездният хотел е единственият, който се намира директно на плажа в На Транг. Една седмица за човек в двойна стая със закуски и самолет е на цени от 1668 евро.

Виетнам: Phu Hai Resort

Четиризвездният хотел "Phu Hai Resort" се намира в Южен Виетнам, на плажа Муи Не. Две седмици със закуски, полет и трансфер от и до летището е на цени от 1649 евро на човек в двойна стая.

Виетнам: Fusion Maia Resort

Хотелът "Fusion Maia Resort" се намира на плажа Май Ке във Виетнам.

Петзвездният хотел е популярен заради своите All-inclusive-Wellness предложения. На цени от 1863 евро е седмица в апартамент с басейн с включени закуски и полет на човек.

Бали: The Laguna Luxury Collection & Spa

Приказният хотел "The Laguna Luxury Collection & Spa" на остров Бали е заобиколен от лагуни.

Петзвездният хотел "The Laguna" се намира директно на плажа в Нуса Дуа, в югоизточната част на Бали. Две седмици със закуски и полет биха ви стрували 1894 евро на човек в двойна стая.

Бали: Maya Ubud Resort & Spa

Атмосфера на джунгла: Хотелът "Maya Ubud Resort & Spa" в Бали е заобиколен от оризови полета и тропическа растителност.

Така изглеждат стаите в петзвездния хотел в центъра на Бали. От 1926 евро започват цените за две седмици със закуски и полет на човек.