В Женева отваря врати за един от основните автосалони в Европа. На това събитие обръщат внимание представителите на всички големи автомобилни компании, които се стараят да покажат най-новите си попълнения. Тази година автомобилното шоу е на път да се превърне в най-голямата изложба на превозни средства в историята на Швейцария. Нека видим десет от общо 83 участници в автомобилното изложение в Женева ...

Lamborghini ще покаже най-скъпия си суперавтомобил

Lamborghini ще покаже най-скъпия си суперавтомобил - Veneno на стойност над 3.5 милиона долара.

Kia разказва за новия си хечбек

Kia „разсекретява“ своя революционен концептуален автомобил, който в бъдеще ще трябва да е в състояние да се конкурира с успешните моделите B-клас. Provo е с дължина от 3.88 метра и ширина – 1.77 м.

Wagon Golf на Volkswagen ще бъде на разположение до края на годината

Volkswagen пусна официални снимки на седмо поколение автомобил Golf комби. Колата ще бъде в продажба не по-рано от есента на тази година.

Chevrolet разкрива роудстъра Corvette Stingray

Няколко часа преди официалната премиера, Chevrolet пусна официални снимки на роудстъра Corvette Stingray. Производството на кабриолета започва три месеца след началото на серийното производство на стандартната версия, чието начало се очаква през август.

Honda разсекрети комбито Civic

В навечерието на автомобилното изложение в Женева Honda показа концептуалния си автомобил Civic комби. Очаква се колата да е на пазара до края на тази година.

Audi RS6 Avant: най-бързият седан

Новото Audi RS6 седан с 4.0-литров двигател с 560 конски сили ускорява от 0 до 100 километра в час само за 3.9 секунди.

Peugeot създаде кросоувър, за който ще се редят на опашка

Компактният кросоувър Peugeot 2008 ще бъде първата значителна иновация на компанията за новата година.

Infiniti готви съперник на BMW 3-Series

Новият Infiniti Q50 се готви да стане пряк конкурент на BMW 3-а серия и Mercedes-Benz C-Class. Той замени в списъка на моделите на японския автомобилопроизводител автомобила под символа G.

Volkswagen свали покрива на най-бързия Golf

Volkswagen Golf R ще стане кабриолет – новият модел е готов за своя дебют. Под предния капак - двулитров турбодвигател с 261 конски сили.

Hyundai ще покаже най-просторната Santa Fe

Седемместният SUV Hyundai Santa Fe, както бе посочено от компанията, ще бъде най-добрата оферта на пазара.