Британците бяха шокирани от снимки на гостната в дома на кралица Елизабет II в Шотландия, които бяха направени по време на интервю за телевизионен канал.

Оказа се, че първата дама на Обединеното кралство живее заобиколена от "бабешки" елементи, които са доста подходящи в селските райони, но не и за стила на една кралица.

↓ 1. Порцеланови фигурки на уелски овчарки. Някои обичат мопсове и булдози, кралицата предпочита местни породи кучета.

↓ 2.Безпорядък на работното бюро. По него могат да се видят разхвърляни сметки, писма, вестници, нож за отваряне на пликове и други дреболии.

↓ 3. Настолна лампа. Защо британците толкова се възмутиха от нея е загадка, но предметът наистина се откроява на фона на интериора.

↓ 4. Завеси с орнаменти от магарешки бодил. Разбира се, това е национален символ на Шотландия, но в хола, те все пак изглеждат малко странно.

↓ 5. Малко плюшено мече със синя вратовръзка.

↓ 6.Вази с цветя- поставени твърде ниско.

↓ 7. Камината, разбира се, е заменена с модерна електрическа печка. Този подарък от любимия внук обаче изглежда малко странно, пъхнат в класическата камина.

↓ 8. Диван с тапицерия от сатен в цвят авокадо.

↓ 9. На един стол има дамаска със същите флорални мотиви и набор, който крие краката.

↓ 10. Диван с трети вид тапицерия в цвят авокадо.

↓ 11. Друга маса, не работна, която също е пълна с вестници.

↓ 12. Декоративна салфетка на пианото. Дантела.

↓ 13.Снимки в рамки. Щеше да е много мило, ако снимките показваха кралицата като глава на семейство, която се гордее с това. Но защо вместо това на всички тях е самата кралица?